Konzalting

Kroz konzultacije i stručne savjete našeg tima radimo optimizaciju projekta, izbor rasvjetne opreme, izbor svjetlosnih rješenja, sustav upravljanja rasvjetom, a sve u svrhu definiranja optimalnog budžeta i budućih ušteda u eksploatacijskim troškovima. 

Projektiranje

U ovisnosti o zahtjevima klijenta, ali i o kompleksnosti samog projekta nudimo:
– LIGHT DESIGN
– FOTOMETRIJSKE PRORAČUNE
– 3D VIZUALIZACIJA

Upravljanje rasvjetom

U vrijeme kada je sve više „pametnih“ instalacija česta je potreba za osmišljavanjem i projektiranjem sustava upravljanja takvom rasvjetom. Ukoliko to već nije riješeno glavnim projektom, naš tim preuzima na sebe kompletnu razradu blok sheme, specificiranje kompletno potrebne opreme da bismo došli do u potpunosti funkcionalne cjeline u skladu s dizajnom svjetla i željama klijenta. 

Prodaja i isporuka

U našoj ponudi su brandovi iz nekoliko različitih cjenovnih razreda, raznih namjena i raznolikog dizajna. U segmentu prodaje i i sporuke uključena je kompletna usluga organizacije logistike u smislu nabavke, transporta, uvoza, te isporuke do krajnjeg korisnika, ali i osiguranje kompletne tehničke i atestne dokumentacije.  

Stručna podrška

Uključuje stručne savjete, po potrebi i nadzor nad montažom, ali i programiranje i puštanje u rad, te obuku korisnika za korištenje kompleksnih sustava. 

Postprodaja

Postprodaja podrazumijeva eventualno software-sko održavanje pametnih sustava, ali i dobavu svih eventualno potrebnih rezervnih komponenti.

Također, podrazumijeva se i realizacija potencijalnih reklamacija u garantnom roku što uključuje kompletnu logistiku i korespodenciju s proizvođačem.